Farveinspiration fra haven trends i 2021

Urban Jungle
Denne havertendens er en blanding af byfarver og grønne områder. Tænk på grå og sorte, store planter, vægplanter og hyggelige rum. Og hvad er ideelt, hvis du har et lille rum? En lodret have. I dag har du virksomheder, der kan lave en plantevæg til dig, men du kan også gøre det selv .. dejligt DIY!

Boho stil
Du ser også denne tendens meget indendørs! Det kommer tilbage hvert år, og du kan faktisk finde boho-genstande i hver boligforbedringsbutik. Kombinationen af ​​hvid, rotting og træ er tidløs og giver haven en sommerlig atmosfære. Farverne er ret grundlæggende, men ved at sætte planter i din have kan du tilføje mere farve til dem. Eller gå for eksempel efter et rødt tæppe for at gøre det endnu mere farverigt.

Vilde have
Denne have er bestemt den mest kreative af alle tendenser! I en vild have kan du fuldt ud nyde vilde planter og alle de dyr, der kommer til dem. Det behøver ikke at være så pænt, men det er heller ikke meningen, at haven bliver et stort vildmark efter et stykke tid. Da haven allerede har nok farve, vælger jeg et grundlæggende møbel. Det lyse træ smelter godt ind i haven. Lad dig bare blive overrasket over, hvad der naturligt vil vokse i den vilde have.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *